Hein Bonnie

hein.bonnieHallo, ik ben Hein Bonnie.

Ik ben getrouwd met een andere fotografe van Fotokollektief en wel met Karin Bonnie. In 1989 ben ik lid geworden, twee jaar later penningmeester en dat ben ik  nog steeds. Ik ben het lid dat het langste ( en tot nu toe het meeste ) contributie heeft betaald bij het Fotokollektief.

Waarom ben ik eigenlijk al zolang lid van het Fotokollektief? Dat vroeg ik me laatst ook eens af. De hoofdoorzaak zal wel liggen in het feit dat ik niet de enige ben die hartstikke gek van fotograferen is maar dat ik hier soortgenoten vind. Soms zijn we een beetje te fanatiek waardoor mensen soms niet mee kunnen komen. Maar voor de vaste kern is dit denk ik een must.

Over het fotograferen zelf, dit doe ik het liefste op vakantie (Karin en ik we reizen graag) en dan fotografeer ik alles wat ik voor mijn lens krijg. Als we thuis zijn dan werk ik het liefst met een model (zowel in de studio als op locatie).

Ik ben lid van de landelijke gespreksgroep portret van de Fotobond. Ook ben ik lid van Inter-Limburg, een groep waar een aantal Nederlandse en Belgische fotografen zich verenigd hebben.

Verder hoop ik nog vele jaren te kunnen genieten van de gedrevenheid van mijn collega’s Fotokollektief fotografen. Dan blijf ik ook nog lang contributie betalen bij deze voor mij “Super Club “

Wil je meer weten?

Wil je nog meer foto’s van mij zien kijk dan op www.bonnie-fotografie.nl, bel me op 06-16882043 of mail naar hein@bonnie-fotografie.nl